Top 5 Tips WK artikelen

 

Nederland is gekwalificeerd voor het WK in 2022 in Qatar. Om ons land te supporten hebben we natuurlijk wel  versiering nodig. Om er een gezellig feestje van te maken, en natuurlijk om het Nederlands elftal maximaal te steunen. Hieronder heb ik een top 5 WK artikelen bij elkaar verzameld, zo dat u alvast een paar voorbeelden heeft van WK artikelen.

1 Oranje lijn 10 meter plastic (1,69eu).

Dit product is natuurlijk ideaal om op te hangen in je huis tijdens een wedstrijd van het Nederlandse elftal. Dit product is geschikt voor binnen en buiten. Deze vlaggen kan je ook gebruiken bij Halloween als je het combineert met zwart. Ook kunnen we de oranje vlaggetjes weer uit hangen met koningsdag of met de olympische spelen. Voor een goedkope prijs kan je dit product halen bij www.vlaggenclub.nl

 2 auto spiegel hoes oranje met leeuw 2 stuks (3,95eu).

voor alle 2 de spiegels van je auto een oranje hoes met de leeuw van oranje erop. Bij dit product laat steun je het Nederlands elftal optimaal. Dit product valt op en is uniek. Dit product is leuk te combineren met de oranje moterkap hoes.

 3 Oranje raamvlag met voetbal 100×150 (6,95eu).

Dit product is natuurlijk voort het EK of WK. op de vlag staat ons land groot weer gegeven bij naam. Je kan dit product valst plakken met zuignappen aan je raam .Of je kan deze vlag aan een vlaggenstok hangen. Bij dit product worden er geen zuignappen mee geleverd ( ook geen vlaggenstok).

 4 Oranje moterkap hoes met voetbal (16,95eu).

Dit product is heel uniek en zie je niet vaak op straat. De hoes past om elke auto dit kom doormiddel van een elastiekenband. Met deze moterkap hoes support je het Nederlands elftal op een hoog niveau. Dit product kan gebruikt worden in de tijden van het WK,EK of bijvoorbeeld bij koningsdag.

 5 zwaaivlag oranje Holland 30 x 40 cm (1,85eu)

Dit product is heel aantrekkelijk om te kopen dit komt omdat het product klein en goedkoop is. Het product kan je bijvoorbeeld mee genomen worden naar het stadion waar Nederland een wedstrijd speelt. Of het kan natuurlijk thuis om een gezellige sfeer te creëren. 

Al deze producten kun je bestellen bij www.vlaggenclub. Daar zijn natuurlijk veel meer oranje versiering producten. Voorbeelden daarvan zijn oranje bekertjes, borden en oranje hoedjes.

Dus wees niet bang om daar een kijkje te nemen, vlaggenclub heeft verder een groot assortiment in wat de naam al zegt, in vlaggen. Vlaggenclub heeft alle vlaggen die je maar kan bedenken van landen tot provincies. Wat ook kan is je eigenvlag of bekertjes ontwerpen dit kan namelijk bij www.reclamevlag.nl